donderdag 28 mei 2015

Verslag donderdag

Ook die ochtend werden we wakker door het liedje : Vrolijke vrienden. Sommigen waren klaarwakker en sommigen waren supermooi . Toen moesten we verzamelen en moesten we naar de stip gaan waar we uitleg kregen over de komende dag.
We kleedden ons om en gingen ontbijten. Nog vlug een tikkerspel en we waren klaar voor het Chacha-spel.

We kregen een chachasjakosj. Dat was tof. Om dit spel te spelen moesten we naar het bos. Toen werden er groepjes gemaakt. Je moest allerlei opdrachtjes doen, als er geen plaats was bij de leerkracht dan was er een bufferactiviteit. Natuurlijk kreeg je er iets voor. Met alle gekregen natuurelementen werd er een kunstwerk gemaakt dat tentoongesteld werd in het openluchtmuseum.
Toen had iedereen honger.

Voor de eerste keer die week aten we 's middags in ons verblijf, we zaten per klas aan tafel. Klaar en hop de bus op.

Na een lange rit kwamen we eindelijk aan. Maar het kasteel vinden, was een hele speurtocht. Toen we eindelijk daar waren werden we in 2 groepen verdeeld. Het kasteel was reusachtig, de uitleg was zeer boeiend en interessant;

Op het laatste was er het themamoment. Daarin werd de arme Mathilde ontvoerd door Gawein.

Terug naar ons verblijf. We wachtten nog wat in de kamer, maar om 19 uur werden we verwacht met onze verkleedkleren aan in de feestzaal. Daar woonden we een concert bij van mensen met een beperking. Zij zongen prachtig.

Na het concert : het verjaardagsfeestje van Gawein waarop iedereen was uitgenodigd. Lekker wijn drinken, spelletjes spelen, chips vreten, winnen, verliezen, geld verdienen...
Allemaal tijdens de casinoavond...
Nando uit 5A was de winnaar van de avond. Er waren super toffe spelletjes en NIEMAND werd uitgesloten.

Tijd om te gaan slapen

Emma, Margot, Yordana, Rahela Margot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten